luni, 7 ianuarie 2013

Ce este Avatarul Free

  Avatar FREE



Cum spuneam in articolul precedent, pe platforma Next World exista mai multe categorii de avatari (ca si in viata reala)

Avatarul free este acel avatar care se poate incadra in comunitate si poate comunica cu ceilalti avatari numai prin chat-ul public. El se distinge prin faptul ca poarta langa nume o bulina verde.

Acest avatar poate participa la toate activitatile comunitatii alaturi de celelalte persone si anume la strangerea cadourilor oferite de Interactiv care constau in puncte de popularitate si lingouri de bronz (acestea ii dau acces la licitatii in cadrul carora poate achizitiona diverse bunuri sau bonuri pentru noi achizitii reale).

Avatarul free poate beneficia de chat privat cu ceilalti avatari numai in momentul in care AgAv-ul sau ii ofera un cont de 15.000 de unitati (30 Euro) cu care el poate obtine anumite beneficii (aceste puncte sunt cadou si nu atrag nicio responsabilitate din partea avatarului free).

Voi prezenta aceste beneficii in postarea urmatoare.

Bucurati-va de distractie! Cu siguranta veti dori mai mult de atat. Si nu uitati, este mai mult decat un joc, este AFACEREA VOASTRA!


Detalii: Catalin Stoica, email: agavwaamy@gmail.com, tel: 0749115324, 0769405016, 0726959826

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

border="0" src="http://widget.zelist.ro/widget-small/simplu.mixnet.ro.jpg">